Hästarna

Tänkte köra en liten kort presentation på hästar/ponnys jag rider mer eller mindre. Vissa någongång i bland andra lite mer, så ni vet vilka det är om jag skriver något om dem. 


Denna snygging heter Munsboro Will (Wille) han går LB hopp. Han ägs utav Linnea Sagmo och jag har fått ridit honom 2 gånger då hon har haft annat för sig. Jättetrevlig ponny som jag gillar, och hoppas på att få fortsätta rida honom då hon inte kan/ska bort. 

Här har vi godingen Alex, Linn Harrviks ponny. Går LB just nu, har gått LA+5 med förra ryttaren (?!). Hur snygg ponny somhelst, hoppar som en gud. Han rider jag då Linn inte har tid/ska bort. Har även tävlat honom.

Dunder snyggingen Baxter, storhäst 6 år. Baxter har jag ridit snart 1 år lite till och från. Rider honom då ägarna inte kan/har tid. Skitsnygg häst med grymma steg, tyvärr får han inte gå stenhårda pass då han har någon skada. Så han får inte heller hoppa högre än ungefär 60-70. Har tävlat klubbtävling 2 gånger 60 cm. Världens gosigaste och busigaste häst, han lämnar en aldrig ifred. 

Här har vi sötisen Ubbe. Snällaste hästen någonsin. Ägs utav Magdalena Persson, har ridit honom ganska länge nu också till och från då inte ägaren kan/har tid. Har även tävlat honom en gång Lc (100). Rider honom varje tisdag och ibland mer. Världens snällaste också, skulle aldrig göra någon illa. 

Här har vi min egen översnygga ponnyplutt Fabian. Ägs utav mig, har tävlat upp till LB med förra ryttaren och ryttaren innan de MsvB. Vi tävlar just nu LB och mitt mål är LA, vägen är lång men vi får kämpa allt vi har. Även han världens snällaste att hålla på med. Världens snällaste på tävlingsplatser också, kan stå i transporten och hur lugn som helst.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback