hoppträning

Hopptränade lite själv i paddocken idag, det gick rent åt helvete. Noll känsla över huvudtaget, den var som bortblåst. Jag kände mig så stressad, han var pigg och rusade efter hindren så fick ja ta tag i honom 1000 gånger. 



Ja vad säger man, ridpasset kändes helt åt skogen idag. Hoppade fram på ett räcke, och redan då kändes det dåligt. Jag kände mig så stressad. Vi bara galopperade och hoppade, kändes inte som att jag hade någon bra galopp på honom. Jag vet inte hur jag ska beskriva, men ibland så får vi in en galopp som jag tycker känns okej att rida i. Då jag känner att jag kan reglera honom och snabbt kunna korta men även länga. 

Hoppade vidare, kändes fortfarande kasst. Kändes inge bra när vi kom på hindren, ingen känsla i det hela. Mina ben ville inte sammarbeta med mig idag heller, kändes som benen lättade från sadeln då vi hoppade. Så efter hindren rusade han iväg, fick ta tag i honom flera gånger och ta stopp på honom. Hoppade en linje på 7 galoppsprång, någongång kändes det lite bra men inte allt för bra. 

Nej usch, denna träning glömmer vi. Blir det igen att jag känner mig stressad då jag hoppar själv så avbryter jag istället. För jag vet att det kommer gå åt helvete då det börjar så, och då blir jag bara så ledsen. Så nästa gång slutar jag och hoppar dagen efter istället. För Fabians bästa också, jag tycker synd om honom då jag är stressad och spänd då smittar det av sig på honom så han blir helt spänd och pigg. 

Vi får ta nya tag helt enkelt..


Riktigt fin bild! :)

2012-06-14 // 00:12:19

Superfin blogg! :-)

2012-06-14 // 15:13:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback