ridpass tisdag 19/6

Började skritta fram ett tag, red i ridhuset eftersom det blåste så mycket. Började jobba honom lite i skritten ett bra tag, skrittade runt gjorde volter och red på rakt spår för det behöver vi verkligen träna på. Gjorde någon halt lite då och då och även lite serpentinder. När det sedan kändes bra i skritten började vi trava.

Travade runt lite, red efter långsidorna la in någon liten volt på kortsidorna. Det kändes faktiskt rätt bra, han kändes fin och speciellt då vi travade på en volt i vänster varv. Han kändes bättre och bättre, travade på en 8-volt och de kändes faktiskt hyfsat endå.

Det känns roligt då man känner skillnad, jag vart inte arg alls idag då jag red utan var mer åt det andra hållet att jag satt och flinade lite då och då. Jag är väldigt noga med att berömma honom då han är fin och duktig så han vet att han gör rätt. Så det känns kul att det blir lite skillnad, imorgon ska jag ta lite galopp och göra övergångar. Men jag ska se till att rida fram honom i skritt+trav lika länge som jag gjorde idag men ska lägga in galoppen också. 


Mobil bild



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback